DIENSTEN

Belastingaangiften

Voorkom fouten en laat de belasting aangifte door een professional doen

Een correcte belasting aangifte valt of staat bij een administratie die op orde is. Indien dit het geval is valt het doen van belastingaangifte heel erg mee. RH Administratie & Adviesbureau helpt u bij het klaarmaken van uw administratie en de uitvoer van de onderstaande soorten belastingaangifte:

  • Elektronische aangifte omzetbelasting
  • Opstellen van winstaangifte
  • Aangifte inkomstenbelasting/premies volksverzekeringen
  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Aangifte dividendbelasting
  • Opgaaf ICP (intracommunautaire prestaties)

Zoals u begrijpt vereist het doen van belastingaangifte bij iedere soort een andere aanpak. Door meer dan 40 jaar ervaring is RH Administratie & Adviesbureau echter bekend met de noodzakelijke stappen en weten wij wat er nodig is voor het correct invullen en afhandelen van iedere soort belastingaangifte.

Belastingaangifte door RH Administratie & Adviesbureau

RH Administratie & Adviesbureau Winschoten helpt graag uw administratie op orde om de belasting aangifte te versimpelen. Onze ervaring maakt het mogelijk dit snel en correct te doen.

Bij ons ligt de nadruk op betrouwbaarheid en het tot in de puntjes organiseren van uw bedrijfsadministratie. Op deze manier weet u zeker dat u weer up-to-date bent en er geen achterstanden ontstaan.

Wilt u uw belasting aangifte uitbesteden en woont u in Winschoten of omgeving? Dan verwelkomen wij u graag voor een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek beslissen wij samen op welke we manier wij uw belasting aangifte zo goed mogelijk kunnen overnemen. Tegelijk verschaffen wij hulp bij loonadministratie, het opmaken van uw jaarrekening en ook met andere financiële of administratieve diensten. Al sinds het begin werken wij met twee vaste werknemers en focussen we ons op de taal die een ondernemer spreekt.

Neem contact met ons op door te bellen naar 0597-471477 of vraag een gratis intake gesprek aan. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op.

ONZE DIENSTEN

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn in 1971 gestart met een eigen administratiekantoor en we hadden daar duidelijke ideeën over. De praktijk bevestigde ons gelijk; RH Administratie & Adviesbureau BV groeide uit tot een betrouwbaar bedrijf met twee vaste medewerkers vanaf het eerste uur. Wij zijn gastvrij, spreken de taal van de ondernemer en hebben verstand van zaken. Wij geven advies over ondernemen en fiscale zaken en zorgen dat uw bedrijfsadministratie tot in de puntjes wordt geregeld.

RH Administratie & Adviesbureau BV

Zeefbaan 26, 9672 BN Winschoten

TELEFOON

0597-471477

CONTACT VIA E-MAIL

info@rhaa.nl

CONTACT

Gratis intakegesprek.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.