DIENSTEN

Particulieren

RH Administratie & Adviesbureau is zeer begaan met particulieren en kan u met tal van zaken helpen. Zo staan wij u onder andere bij met advies over uw financiële situatie, hypotheken, bankzaken of de aanvraag van zorgtoeslag en andere toeslagen. Wij vinden het belangrijk maatwerk te leveren. Door particulieren worden wij vooral ingeschakeld voor het doen van belastingaangifte.

Belastingaangifte particulieren: aangifte inkomstenbelasting

Het doen van belastingaangifte hoeft niet tijdrovend te zijn. Wij weten precies welke informatie u nodig heeft en op basis daarvan kunnen wij uw belastingaangifte doen. Wij vullen uw belastingaangifte op basis van de door u aangeleverde gegevens aan en communiceren zeer specifiek wat wij van u nodig hebben. Op deze manier wordt de aangifte inkomstenbelasting volledig door ons verzorgd en weet u zeker dat het goed gebeurt.

Financiële en administratieve dienstverlening particulieren

Naast de aangifte inkomstenbelasting zijn er nog tal van andere zaken waar RH Administratie & Adviesbureau u bij kan helpen.

Door jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij:

  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Voorlopige belastingteruggave
  • Aangifte successie- en schenkingsrechten
  • Informatie over zorgtoeslag, huurtoeslag en andere toeslagen
  • Financiële planning
  • Persoonsgebonden budget
  • Advies over vermogen
  • Bankzaken

Heeft u een specifieke wens? In principe kunnen wij u met al uw administratieve en financiële zaken van dienst zijn. Neem contact met ons op om dit te bespreken.

Gratis intakegesprek bij RH Administratie & Adviesbureau

RH Administratie & Adviesbureau Winschoten helpt graag met belasting voor particulieren. Naast de aangifte inkomstenbelasting kunnen wij u echter ook bij andere zaken van dienst zijn. Tijdens een gratis intakegesprek brengen we in kaart waar uw behoefte ligt en kunnen we op basis daarvan passende suggesties doen. Een intakegesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Wilt u direct met ons in contact komen? Bel dan naar 0597-471477 om een afspraak te maken.

ONZE DIENSTEN

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn in 1971 gestart met een eigen administratiekantoor en we hadden daar duidelijke ideeën over. De praktijk bevestigde ons gelijk; RH Administratie & Adviesbureau BV groeide uit tot een betrouwbaar bedrijf met twee vaste medewerkers vanaf het eerste uur. Wij zijn gastvrij, spreken de taal van de ondernemer en hebben verstand van zaken. Wij geven advies over ondernemen en fiscale zaken en zorgen dat uw bedrijfsadministratie tot in de puntjes wordt geregeld.

RH Administratie & Adviesbureau BV

Zeefbaan 26, 9672 BN Winschoten

TELEFOON

0597-471477

CONTACT VIA E-MAIL

info@rhaa.nl

CONTACT

Gratis intakegesprek.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.