ONZE DIENSTEN

Administratieve en Financiële diensten

 

RH Administratie & Adviesbureau is al sinds 1971 actief vanuit Winschoten en vanuit die hoedanigheid duizenden ondernemers en particulieren van dienst geweest. In de loop van de tijd hebben wij ons bestand aan diensten uitgebreid en hebben we ons gespecialiseerd in meerdere diensten.

 

ONZE DIENSTEN

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn in 1971 gestart met een eigen administratiekantoor en we hadden daar duidelijke ideeën over. De praktijk bevestigde ons gelijk; RH Administratie & Adviesbureau BV groeide uit tot een betrouwbaar bedrijf met twee vaste medewerkers vanaf het eerste uur. Wij zijn gastvrij, spreken de taal van de ondernemer en hebben verstand van zaken. Wij geven advies over ondernemen en fiscale zaken en zorgen dat uw bedrijfsadministratie tot in de puntjes wordt geregeld.

Boekhouding uitbesteden

Het uitbesteden van uw boekhouding scheelt veel tijd, kosten en zorgen. Zowel voor ZZP’er als MKB bedrijven kan het een verlichting zijn om de boekhouding over te dragen aan een boekhoudkantoor als RH Administratie & Adviesbureau.

Wanneer u uw boekhouding aan ons wilt uitbesteden doorlopen we de volgende stappen:

  • Allereerst gaan we een gratis intake gesprek met u aan. Op dat moment brengen we in kaart waar uw behoefte ligt en bespreken we waarmee we u van dienst kunnen zijn.
  • Vervolgens doen we een voorstel en gaan we van start met uw financiële en administratieve taken.
  • Wanneer u uw boekhouding uitbesteedt wilt u langdurig samenwerken. Wij focussen ons dan ook op vertrouwensrelaties voor de lange termijn en groeien mee wanneer dat nodig is.

 

ZZP administratie

Wanneer u zelfstandig werkt is uw tijd kostbaar en schaars. U houdt zich dan ook liever niet bezig met uw ZZP administratie en net als iedere ondernemer besteedt u dit waarschijnlijk liever uit. RH Administratie & Adviesbureau kan u volledige ZZP administratie overnemen en u adviseren op financieel en fiscaal vlak. Wij zijn van mening dat het bijhouden van uw administratie niet duur hoeft te zijn, door onze efficiënte dienstverlening kunt u zelfs tot 30% op uw boekhoudkosten besparen. Zo kunt u zich focussen op de zaken waar u echt goed in bent en scheelt het uitbesteden van uw administratie veel tijd en frustratie.

Neem telefonisch contact met ons op of vraag een gratis intake gesprek aan wanneer u uw boekhouding wilt uitbesteden. Wij denken graag met u mee! U kunt ons bereiken via 0597-471477.

 

RH Administratie & Adviesbureau BV

Zeefbaan 26, 9672 BN Winschoten

TELEFOON

0597-471477

CONTACT VIA E-MAIL

info@rhaa.nl

CONTACT

Gratis intakegesprek.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.