DIENSTEN

Loonadministratie

Wanneer u personeel aanneemt komen er ook administratieve en financiële verplichtingen om de hoek kijken. Een belangrijk en tijdrovend deel daarvan is de loonadministratie. Vaak wordt deze klus snel afgerond en wordt het werk niet altijd even nauwkeurig gedaan. Wij vinden dit zonde en weten dat de kans op fouten daardoor steeds groter wordt.

Waarom loonadministratie uitbesteden?

Dan houdt u meer tijd over voor de zaken waar u echt goed in bent. Op deze manier kan uw onderneming sneller groeien en wordt u niet geremd door administratieve verplichtingen.

Loonadministratie uitbesteden bij RH Administratie & Adviesbureau

Wij bieden graag een helpende hand! Ook wanneer u meerdere werknemers heeft kunt u op ons rekenen wat betreft loonadministratie en bijbehorende adviezen.

Wij helpen u bij de volgende zaken:

  • Wij verstrekken per maand of vier weken de loonopgave van uw werknemers.
  • Wij verstrekken de jaaropgaven.
  • Maandelijks of per vier weken doen wij aangiften voor de loonheffingen.
  • Wij helpen bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst.

RH Administratie & Adviesbureau is gespecialiseerd in het organiseren van uw loonadministratie en andere delen van uw boekhouding. Wij doen dit graag in overleg en kunnen u voor een deel of in het geheel ontlasten. Vanaf dat moment bouwen we een vertrouwensrelatie met u op en raken we steeds meer aan elkaar gewend. Op deze manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn en wordt het mogelijk om langdurig met elkaar samen te werken.

Interesse om loonadministratie uit te besteden aan RHAA in Winschoten?

Dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw verwachtingen en stellen we samen vast welke aanpak het best bij u past. Bel naar 0597-471477 of vraag een gratis intake gesprek aan op de website. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op.

ONZE DIENSTEN

Waarmee kunnen we u helpen?

Wij zijn in 1971 gestart met een eigen administratiekantoor en we hadden daar duidelijke ideeën over. De praktijk bevestigde ons gelijk; RH Administratie & Adviesbureau BV groeide uit tot een betrouwbaar bedrijf met twee vaste medewerkers vanaf het eerste uur. Wij zijn gastvrij, spreken de taal van de ondernemer en hebben verstand van zaken. Wij geven advies over ondernemen en fiscale zaken en zorgen dat uw bedrijfsadministratie tot in de puntjes wordt geregeld.

RH Administratie & Adviesbureau BV

Zeefbaan 26, 9672 BN Winschoten

TELEFOON

0597-471477

CONTACT VIA E-MAIL

info@rhaa.nl

CONTACT

Gratis intakegesprek.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.